Visningsstädning gör bostaden mer attraktiv

Är det  dags att sälja den egna bostaden? Har ni valt en annan bostad och vill få den såld och helst till det pris som ni önskar? Ska ni få den såld till det önskade priset och till med mer än så, är det vissa saker som ska till för att få så många intressenter som möjligt. Har man mågna intressenter börjar de ofta buda över varandra. Att ha en så attraktiv bostad som möjligt är alltså det viktigaste när man ska genomföra en lyckad försäljning. Så, hur ska man göra för att komma dit? Här ger vi några bra tips som det är värt att tänka på inför visning och fotografering.

Anlita mäklare

Har man inte sålt någon bostad för ut är det det bästa tipset att anlita en mäklare. De vet hur de ska göra för att en bostad, hus, radhus eller lägenhet ska bli och framstå så attraktivt den bara kan. De vet hur bilderna på bostaden ska se ut, vad de som är intresserade av en ny biostad tittar efter Sedan kan de "mäklerska" alltså hur texten ska se ut för att göra en bostad så attraktiv som möjligt. "Hus med charm" betyder att den är renoveringsbenägen. "Havsutsikt" betyder att man ser en smal strimma vatten från balkongen, eller liknande. "Generösa ytor" betyder att tomten eller huset är relativt stort och behöver fyllas ut med möbler. I övrigt gäller det att bortse från texten och titta kritiskt på bilderna för att skapa sig en någorlunda realistisk bild av huset som man är intresserad av.

Städat är a och o

Bilder på hemmet är aboslut nödvändigt. Ingen blir intresserad av ett hem som det inte finns bilder på. Då blir man misstänksam om man inte har några bilder. Bilder av hemmet betyder allt. Då är det mycket viktigt när man tar bilderna att hemmet är snyggt och städat när man tar bilderna. Vissa mäklare bryr sig inte om att ta bilder inifrån hemmet, om han eller hon anser att det inte ärinredningen som kan locka intressenter. Då tar man bilder från utsikten, bidld på huset och trädgården, till exempel. Ser man sådana bilder innebär det oftast att inredningen inte är så attraktiv. Om det däremot är en fin inredning och man ska ta bilder på den, är ett städat hem det viktigaste. Ingen blir attraherad av ett stökigt hem. Bilder på barnen, eller personliga ägodelar är inte attraktivt, om det inte handlar om till exempel antika saker.

Styla ditt hem

Har man bilder på sitt hem kan man försöka styla det så gott det går. Här råder principen om att personliga saker ska bort. Det ska vara smakfullt, helst fräscha blommor i vaser, frukt på fruktfat, rena handdukar, helst i samma fäger. Saknar man mattor på golvet, kan man låna några som gör att det ser mer ombonat ut. För den som sak vilja köpa en bostad är det viktigt att den personen kan se sig själv bo i det hemmet. Därför sak stylingen gå i så neutrala färger som det bara går. Helst ska det se ut som i en möbelkatalog.

 

20 Jun 2018

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!