Vikten av en pålitlig flyttfirma

Att flytta med hjälp av en flyttfirma är i dagens Stockholm något som fler och fler väljer – med all rätt. En flytt i Stockholm tar lite längre tid – trafiken - , den är lite svårare att planera  - parkeringsplatser, brist på fordon, högre hus – och det är dessutom ett värde rent ekonomiskt att anlita en flyttfirma då en sådan inte är så dyr.

Det finns nämligen en god chans att på egen hand påverka priset och detta genom att försöka ta kontakt med så många som möjligt och därigenom kunna ställa bud mot varandra till dess att man hittat ett bra sådant. Detta tack vare att det de facto finns ett stort urval – Stockholm har extremt många flyttföretag och tyvärr så är det också det som kan komma att ställa till det.

Ska du exempelvis flytta från Stockholm till en villa i Farsta och anlitar en flyttfirma så är det nämligen inte bara att skriva kontrakt med den billigaste du hittar. Nej, gör du det så får du också räkna med att till stor del få vad du betalar för. Tänk efter själv, en flyttfirma är relativt lätt att starta och många av de som är verksamma i Stockholm har ingen som helst vana av branschen. Något som i slutändan drabbar dig och din flytt till Farsta – saker går sönder, saker försvinner och det tar längre tid än vad du räknat med och kommit överens om.

Det som gäller är att man ställer ett lågt pris mot kompetens och för att hitta god sådan så finns det några tips vi kan ge. Kort och gott – det finns både bra och mindre bra flyttfirmor i Stockholm och vi tycker att du ska ta följande punkter som hjälp för att skilja dessa åt:

18 Nov 2016

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!