Välj en etablerad mäklare på Östermalm

Om man står inför att sälja en bostad i Stockholm och väljer att kontakta en mäklare för ändamålet så har man här några val att göra innan man bestämmer sig. Först och främst – har man beslutat sig för att anlita en mäklare så anser vi också att man redan där har gjort ett bra val. En mäklare på Östermalm behövs och man ska inte falla för frestelsen som ligger i att sälja på egen hand i jakt på snabba pengar där ingen provision behöver betalas ut. Risken med detta är nämligen att man i själva verket förlorar pengar på detta beslut – även om man räknar in provisionen eller arvodet hos en mäklare.

Med detta sagt så går vi vidare och fortsätter till de val av mäklare som man har i Stockholm och vad man ska tänka på som kund och privatperson. Det finns en hög konkurrens bland mäklare och firmor i Stockholm och denna kan göra att valet blir väldigt svårt – helt enkelt av den anledningen att det finns för många att välja bland.

Om vi här säger att du ska sälja en våning på Östermalm så tänkte vi i och med detta rada upp några tips som kan vägleda dig genom detta område på ett lite enklare och bättre sätt. Det vill säga – tänk på detta om du ska hitta en mäklare att förmedla sin våning på Östermalm.

16 Jun 2017

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!