Vad är det bästa med att flytta?

Är du en person som älskar eller hatar att flytta från ett hem till ett annat? Noggrann packning av alla saker. Allt springande och alla tunga lyft. Att optimera packningen i flyttbilen.

Är du ute i god tid när du ska flytta så kan det vara ett riktigt roligt projekt. Att drömma om den nya och efterlängtade bostaden. Att ha tid att rensa igenom ditt bohag och alla dina saker. Välja vad som ska följa med till det nya hemmet och vad som har gjort sitt.

Att rensa, sortera och packa vill vi ofta göra själva. Men allt bärande med tunga lyft och spring i trappor kan vi gärna överlåta till en skicklig flyttfirma. Känner du till någon eller är du vilsen i djungeln av alla flyttfirmor du hittar online? Gå gärna på rekommendationer från folk du känner och litar på.

Planera din flytt väl

Om du som sagt har god tid på dig kan du sortera och göra dig av med sådant du inte behöver ta med dig till din framtid i ditt nya hem. Är du däremot stressad kan du välja att göra rensning och sortering när du väl kommit på plats i den nya bostaden. Betänk dock att det blir mer kvar som ska flyttas och beroende av mängd och hur skrymmande sakerna är kan det påverka din kostnad när du tar hjälp av flyttfirma. Så försök att vara ute i god tid. Sortera, rensa och sälj av saker som du inte vill behålla.

2 Dec 2020

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!