Tips för att hitta rätt mäklare

Att sälja en bostad i Stockholm kan leda till en enorm vinst; men det kan även leda till en summa som man inte är helt tillfreds med. Man har förmodligen gjort en vinst – men man har räknat med en betydligt högre och man blir av den anledningen väldigt besviken. Plötsligt har man inte samma ekonomiska muskler att lägga på den nya bostaden som man köpt, man tvingas ta högre lån än vad man tänkt sig och gemensamt mellan de som hamnar i liknande situation är ofta följande: de skyller på sin mäklare.

Och – i vissa fall så har de också rätt att göra så; men det handlar lika mycket om att de har sig själva att skylla då det de facto är de som gjort valet. Först och främst här; det är inte lätt att välja mäklare. I Stockholm finns en enorm konkurrens och dessutom så är mäklare grunden försäljare – något som gör att de är skickliga på att sälja in sig själva; lova lite mer än vad de kan hålla och således frisera sanningen en smula.

Det finns således många fällor att kliva i här och det vi tänkte göra är att rada upp några enkla tips kring hur man ska tänka, vad man ska ha i bakhuvudet och vad som kan underlätta valet av en mäklare. Vi kan säga att du står inför att sälja din bostad i Sundbyberg och att du genom att följa dessa tips ger dig en bättre möjlighet att hitta en mäklare som kan ge dig bästa möjliga slutpris på din lägenhet.

Hitta rätt mäklare

4 Jun 2017

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!