Starta eget i Göteborg

Funderar du på att starta eget företag i Göteborg? Har man redan en krets med kunder som man vet kommer att anlita en på en regelbunden basis, så är steget inte långt från att man startar ett eget företag och blir sin egen chef, VD, marknadsförare och sekreterare. Det är ett stort jobb att arbeta för sitt eget företag. Det är samtidigt en frihet med det. Ingen annan än en själv bestämmer när, var eller hur man arbetar. Man säljer själv in sina uppdrag och hoppas på napp.

Ska man ha eget företag, är det bäst om man kan skilja på privat och ledig tid, och arbetstid. Har man familj så kan det vara svårt för familjen att förstå att man arbetar. För att kunna skilja på arbetstid och den privata tiden, kan det vara bäst att skaffa sig ett eget kontor. När man är på kontoret, då arbetar man. Och när man är hemma så är man ledig. På så sätt kan man i alla fall försöka, skilja på arbetstid och ledig tid med familjen.

Hitta ett ledigt kontor i Göteborg

När man väl har bestämt sig för att både starta det egna företaget, och skaffa sig ett kontor som ska underlätta för en att koncentrera sig på arbetet, blir det då att försöka ge sig ut på jakt efter ett ledigt kontor i Göteborg. Har man inte tid att ge sig ut på jakt efter ett ledigt kontor i Göteborg kan man i så fall anltia en mäklare som har kollen på vilka lediga kontor som faktiskt finns i Göteborg. Här kan du läsa mer om lediga kontor i Göteborg på: ledigakontorgoteborg.se.

Hitta en revisor i Göteborg

Har man sedan hittat sitt kontor och får in uppdragen så att det börjar rulla på med uppdrag, man ska betala skatt och sina egna arbetsgivaravgifter. Har man fått in kulorna, och det börjar växa ett kapital på bankkontot, och man har fått ihop några 100.000 kronor är det läge att starta sitt eget aktiebolag. Har man ett aktiebolag med flera 100.000 konor i eget kapital bör man skaffa sig en duktig revisor. En sådan kan nämligen visa hur företaget bäst ska betala skatter, bokföra, och framför allt investera sitt kapital så att det förmeras.

Hitta säljare i Göteborg

Näst på tur att rekrytera, förutom fler som gör ungefär ditt arbete, är att hitta duktiga säljare som kan sälja in dina uppdrag, så att du får in ännu fler uppdrag. Här gäller det att hitta rätta personligheterna. Är man inte van att rekrytera sedan innan, kan man behöva hjälp av en rekryteringsfirma som kan sålla ut sökande och som hittar den rätta matchen. Lycka till!

26 Dec 2019

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!