Solceller för företag – för miljövänlig energiproduktion

I kampen för hållbar energi kan alla göra någonting. Ditt företag kan anlägga solceller för att skapa en grönare elproduktion. Det är en smart investering.

Ingen kan göra allting, men alla kan göra någonting. Det där är en klyscha du säkerligen känner igen. Det blir dock lite orättvist att reducera sentensen till en klyscha, för det ligger en hel del i det. Speciellt när det appliceras på klimat, miljö och inte minst energiförbrukning. Och det är sant att inte du personligen, eller ens ditt företag, kan städa upp när fartyg spiller olja ute till havs. Men du och ditt företag skulle kunna göra någonting annat. Solceller. Det är nyckelordet i sammanhanget. Att installera solceller för företag är ett steg på vägen mot en mer hållbar produktion – och konsumtion – av el och energi. Missa inte möjligheten att vara med på den resan. Låt ditt företag gå i bräschen för hållbar energi och visa att du tar klimatfrågan på allvar.

Solceller och företag går hand i hand

Men är det inte himla dyrt att installera solceller till sitt företag? Du bör betrakta solcellerna som en investering. Det är riktigt att det kommer kosta en slant med själva monteringen och att solceller har en “återbetalningstid” innan installationen börjar löna sig ekonomiskt. Men när du väl har kommit till den punkten kan du och ditt företag spara mängder av pengar på el. Mest troligt kommer ni även kunna sälja el till elbolag eftersom ni inte behöver använda all el ni producerar.

29 Apr 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!