Smidig och problemfri flytt

Att flytta är roligt. En ny början och ny bostad. Avslut av gammalt och trist. Mycket att göra men i positiv anda. Enda problemet brukar vara tiden. Hur hinner man med allt? Och vem ska städa?

En flytt börjar långt innan det är dags för utflyttningsdatum. Långt tidigare börjar den planeras i huvudet på dig som flyttar. Kanske är du missnöjd med din nuvarande bostad eller så har du bara råkat hitta något bättre? Du behöver en mindre eller en större bostad. Du behöver ha närmare till naturen eller till jobbet.

När allt börjar reda ut sig och du skrivit nytt kontrakt är det glädjens dagar. Inte för att du hinner sitta och fundera över saken speciellt ofta. Ur garderober, hyllor och lådor och förråd väller dina ägodelar. Älskade eller inte längre behövda. I bakgrunden pockar administration på uppmärksamhet. Flyttanmälan och starta elabonnemang.

Detta med flyttstädning

I alla sammanhang är städning något vi inte älskar att ägna oss åt. När det gäller flyttstädning är det speciellt segt och arbetsamt. Allt är packat, flyttlasset går, det behövs insatser i nya hemmet. Och där står du och måste städa ur allt gammalt.

En flyttstädning är speciell. Här räcker inte dammtrasa och dammsugare till utan här gäller fullt pådrag. Fönster, kök och badrum. Det är ju vad du själv förväntar dig där du flyttar in - ett rent hem.

Anlita en bra firma som är proffs på flyttstädning. De vet hur jobbet ska utföras för att alla ska bli nöjda. RUT-avdrag? Javisst. Ta kontakt redan idag. Mer om flyttstädning på denna webbsida: flyttstädning-västerås.se

18 Aug 2021

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!