Sänk energikostnaden med rätt ventilation i Stockholm

Allt fler och fler väljer att se över sina ventilationslösningar. Genom att byta ut sin gamla ventilation i Stockholm, drar du ned på energikostnaden.

Det stora köpet var gjort. Chris hade köpt sig en villa i Stockholm som han skulle forma till sin egen. Sverige har gott om villor som bara står tomma idag. Så varför inte ta vara på dem? Chris som hade lite kunskap om renovering tyckte inte det var något problem. Var det något han inte kunde, så lärde han sig eller tog hjälp med det.

Chris insåg snabbt den enorma skillnaden mellan de nybyggda villorna och de äldre. Det var inte alls samma standard, vilket han hade förväntat sig. Men viktiga saker som brandskydd och ventilation, fanns inte där på samma sätt. Det var något han var tvungen att lösa, för utan bra ventilation skulle han inte kunna hålla fokuset på att arbeta i sitt hem.

Ventilation där det behövs

Chris såg snabbt att den fläkt som var i köket inte fungerade som den skulle. Så varenda gång han lagade mat så stannade oset kvar. Var det fint väder så funkade det att öppna fönstret. Annars fick det snällt vara så tills det försvann av sig självt. Chris ringde ett samtal, ett samtal till ett ventilationsföretag.

De skulle komma ut och fixa till hans ventilation. Att ha tillgång till bra luft var viktigt. Men han visste att det var ännu viktigare om han skulle kunna fortsätta göra sitt jobb på hemmaplan och må bra. Läs vidare om ventilation på denna hemsida: www.ventilationstockholm.nu

20 Oct 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!