Rena och stilrena badrum med en elegant kommod

Har du tröttnat på att ständigt se det fula röret under handfatet i badrummet? Oroa dig inte, det finns en enkel och stilren lösning på detta vanliga problem.

Eftersom handfatet är en av de mest använda delarna i badrummet, är det viktigt att det ser fint ut. Men ofta är vattenlåset, eller röret, gjort av vit plast och blir gulaktigt med tiden. Dessutom kan delar av det gå sönder och göra det till en syn för sårade ögon.

Lösningen? Placera en elegant kommod under handfatet för att dölja röret och få extra förvaringsutrymme på samma gång. Att montera en kommod är relativt enkelt om man är praktiskt lagd, men om man inte är det kan man alltid be om hjälp från en firma som arbetar med badrumsrenovering. De kan även erbjuda olika kommoder att välja mellan.

Dölj det fula röret med en stilren kommod

En elegant kommod kan inte bara dölja det fula röret, utan även göra ditt badrum mer stilrent och snyggt. Det finns många olika stilar att välja mellan, såsom moderna och minimalistiska kommoder eller mer klassiska och rustika varianter. Det är bara att välja den som passar din smak och stil bäst.

Få extra förvaringsutrymme i badrummet

En annan fördel med att placera en kommod under handfatet är att du får extra förvaringsutrymme i badrummet. På så sätt kan du organisera dina hygienprodukter och handdukar på ett snyggt och enkelt sätt.

25 Jun 2023

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!