Mäklare visar Gävle i nytt ljus

De flesta känner till staden där den berömda julbocken står. Men mäklare menar att Gävle har mycket mer att erbjuda för den som väljer att bosätta sig i den vackra kommunen vid havet.

Agneta hade fått jobb på ett av Gävles många museer och var överlycklig. Nu gällde det bara att övertyga sambon Micke om varför det var en bra idé att flytta. Men Agneta hade en idé som förhoppningsvis skulle vinna över honom på hennes sida.

Hon bokade tid hos en mäklare och bad Micke att följa med till Gävle över ett dygn. Han var motsträvig men vem kunde klandra honom, han visste vad hon försökte göra.

Mäklare i Gävle visade allt

Agneta hade berättat för mäklaren om sin lilla kupp. De möttes på mäklarkontoret och skulle ta sig till fastigheterna därifrån. Husen var fina och låg i idylliska kvarter. Men det var inte det, utan mäklarens andra tips, som började få Micke att svaja i beslutsamheten.

Ett hus låg i nära Fliskärsvarvet. En småbåtshamn med ungefär 500 båtplatser. Ett smart drag då en av Mickes drömmar var att köpa en båt. Han frågade om de kunde ta en tur dit innan de åkte hem. Vilket Agneta givetvis sa ja till.

Kvällens överraskning blev trots allt det som vände allt, Gävletravet. Var det något han älskade så var det att vara på travbana. Agnetas bordsreservation i restaurangen gav dem en perfekt vy över hela travbanan. Det var där han äntligen sa ja. Ja till att börja ett nytt liv med henne i Gävle. Läs mer om mäklare på den här hemsidan: mäklareigävle.se

20 Feb 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!