Mäklare som kan Kungsholmen

En plats med oväntade möjligheter till glädje. En ort man aldrig besökt blir plötsligt den enda platsen man vill bo på. Var det är kan en mäklare på exempelvis Kungsholmen hjälpa till med.

Plötsligt befann hon sig på ett café på Kungsholmen. Alice var inte bara där för det goda fikat. Om en liten stund skulle en mäklare med kunskap om Kungsholmen dyka upp och visa henne några utvalda bostäder.

Flytten från Sundsvall kom plötsligt och stressen att hitta en lägenhet nära stan var påtaglig. Förhoppningsvis skulle mäklaren kunna hjälpa henne att hitta något i rätt prisklass.

Den perfekta platsen, hävdar mäklaren

Mäklaren som möter upp henne heter Eva. Hon sätter sig ner med en kopp kaffe för att gå igenom bostäderna de ska titta på. Allt för att försäkra sig om att hon förstått Alices önskemål rätt.

Flera av de bostäder som visas är intressanta, men det finns en som sticker ut lite extra. Den ligger nära torget där man vissa dagar kan köpa frukt och grönsaker på marknaden. Hon kommer att kunna se handlarna från sitt fönster.

Hon kan se sig själv och dottern Emma besöka lekparken i Rålis, som de besöker mellan lägenheterna, där det sjuder av aktiviteter. Varma, lata sommardagar kan de åka till Smedsuddsbadet. Bada vid den långgrunda sandstranden och sedan ta en glass på en medhavd filt.

Alice upptäcker att allt hon behöver finns här. Till och med ett antikvariat som skulle ge många härliga lässtunder. Hon bestämmer sig efter rundturen: Kungsholmen ska bli deras nya hem. Läs mer om mäklare på denna sajt: mäklare-kungsholmen.se

10 Mar 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!