Mäklare i Uppsala sålde in stan

Flytta från ett hem till ett annat på samma ort är en sak. Är det sen dags att byta ort är det skönt att exempelvis ha en mäklare i Uppsala som kan ge den där extra informationen som gör skillnad.

Kristina hade ett bra jobb i Karlstad och trivdes väldigt bra. Allt ställdes på ända när chefen kom och erbjöd henne en tjänst som personalchef på huvudkontoret i Uppsala. Hon var tveksam. Visst lockade tjänsten men Uppsala, hon var inte säker.

Chefen bad henne ändå komma och titta på några lägenheter i stan och känna på atmosfären. Hon gav med sig och en tid bokades med en mäklare i Uppsala.

Mäklaren hade blivit informerad

Två lägenheter stod på agendan och båda låg centralt. Kristina kunde inte undgå att notera att det var en väldigt vacker stad som den dagen visade sig från sin bästa sida. Fyrisån låg och slingrade sig fram i grönskan. Med utsikt mot den låg första lägenheten. En vacker tvåa med högt i tak.

Många människor rörde sig och mäklaren passade på att berätta om Uppsala som studentstad. Gillade hon att studera? Här fanns möjligheter oavsett om man ville läsa en lång utbildning eller enstaka kurser.

Det var då Kristina förstod att hennes chef hade berättat om hennes törst efter kunskap. Men det gjorde inget för nu började tankar att snurra i huvudet och hon hade svårt att fokusera. Vilka kurser skulle hon gå?

Senare tackade hon mäklaren för visningarna och den fantastiska guidningen. Uppsala hade definitivt växt i hennes ögon.

 

 

24 Jan 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!