Målare i Stockholm fixar jobbet när man bestämt färg och tapet

Att tapetsera och måla om går enkelt när man anlitar en målare i Stockholm. Själv bestämmer man nyanser och mönster så tapetserar och målar målerifirman.

Ebba surfade lite halvslött runt på nätet. Hon kikade på diverse inredningsbloggar, Instagram och andra sidor där folk hade gjort om sitt hem. Hon gillade planlösningen i lägenheten, faktiskt en av de bästa hon sett i Stockholm om hon fick bestämma själv. Lite partisk kanske, men det var ju ändå hennes lägenhet.

Dock var tidigare ägaren en som ville ha vitt, vitt, vitt överallt. Krispigt vitt och inte Stockholmsvitt. Det fick ögonen att skrynkla ihop sig varje gång hon behövde tända taklampan.

Ebba hade tänkt att ge det vita en chans och addera accentfärger, men nu hade hon gett upp. Hon skulle ge en målare i stan uppdraget att tapetsera och måla om. Hon behövde bara hitta något hon tyckte om först vilket var lättare sagt än gjort.

Tapeter och färg fixar målaren utan problem

Egentligen fanns det många färger och tapeter hon gillade, men det skulle fungera med möbler och tavlor också. I sovrummet skulle hon ha en dämpad nyans i en mörkare, men varm, brun. Det skulle kännas ombonat.

I vardagsrummet var hon inne på något härligt färgglatt i knalliga färger som kontrast. Plötsligt hittade hon ett färgglatt hem på Instagram – det var ju precis så hon ville ha det! Genast kastade hon sig på mobilen och ringde upp målerifirman, nu skulle hon äntligen göra om sin lägenhet.

13 Nov 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!