Lätt att hitta billig flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning är en tjänst som man verkligen inte ångrar. Att efter en stressig och jobbig flytt, när man burit ut den sista kartongen, kunna stänga dörren bakom sig och veta att man slipper ett dygn av fejande, putsande och skurande är en helt underbar känsla. Till råga på allt är flyttstädning en billig tjänst, särskilt för dig som bor i Stockholm.

I Stockholm sker enormt många flyttar varje år. Samtidigt är vi storstadsmänniskor mer benägna än befolkningen i övrigt att köpa tjänster som gör att vi vinner tid, som flyttstädning. Detta har lett till att det finns väldigt många städföretag i Stockholm som erbjuder billig flyttstädning. Eftersom städning är en hushållsnära tjänst får man också gör RUT-avdrag för flyttstädning, något som tar ner priset ytterliga. RUT-avdraget innebär en halvering av arbetskostnaden. För en normalstor trea i Stockholms innerstad hittar du lätt flyttstädning för under 2000 kronor, ett fantastiskt pris som gör det lätt att ta beslutet att unna sig hjälp med flyttstädningen.

Vad ingår i en flyttstädning?

I en flyttstädning rengörs lägenheten grundligt. Det rengörs i skåp och hyllor, bakom spisen och andra vitvaror, väggar och golv rengörs noga. Hos en del firmor ingår fönsterputsning, hos andra inte. Vinds- eller källarförråd ingår vanligen inte, men kan städas mot en extra summa. Kraven på städning i förråd är dock inte lika höga som för själva lägenheten, utan det räcker oftast att tömma förrådet och sopa ur det.

Se till att försäkra dig om att städfirman verkligen tar hand om det du vill ha städat genom att specificera det i kontraktet.

När du ska beställa flyttstädning i Stockholm

Om du vill anlita en städfirma i Stockholm för en flyttstädning så är et en del saker du behöver tänka på. För det första: var ute i god tid. Människor flyttar nstan alltid på helgerna och även m det finns många städfirmor i Stockholm så bokas de upp snabbt. När du vet vilket datum du ska flytta och ungefär när bostaden kommer att vara tom, boka flyttstädningen direkt och vänta inte tils det är för sent.

Sedan lönar det sig förstås alltid att kontakta flera firmor och begära in offerter. Ju tidigare du är ute, desto lättare kommer det att bli att hitta ett bra pris. Du bör dessutom kolla upp firmorna genom att slå på organisationsnumret på till exempel Bolagsverkets hemsida, för att se att det är en seriös firma med F-skattsedel. Kolla också gärna kundomdömen på reco.se. De allra flesta städfirmor i Stockholm är professionella och seriösa företag, men det förekommer också oseriösa aktörer som gör ett halvdant jobb, tar pengarna och försvinner. Undvik detta genom att kolla upp städfirman ordentligt.

Läs mer om flyttstädning på https://www.stockholmflyttstädning.nu.

16 Jul 2019

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!