Komplett fönsterrenovering i Stockholm

Gamla fönster är ofta vackra och av bra virke. Men de måste renoveras när det behövs. Ta hjälp av ett företag specialiserade på fönsterrenovering i Stockholm.

Har man gamla originalfönster av bra virke ska man vara rädd om dem och renovera dem när det behövs. Då kan de i stort sett hålla hur länge som helst. Idag anses det också vara bättre att renovera fönster av bra kvalitet framför att byta ut dem mot nya med lägre u-värde.

Hur ofta man måste renovera sina fönster beror till stor del på hur pass utsatta de är för väder och vind, men vanligt är vart tionde år. Då tar man ner fönstret och monterar bort alla beslag, tar bort kittet och plockar ut fönsterglaset. Därefter skrapar man bort precis all färg. Vill man lära sig att själv renovera fönster finns det bra filmer på internet.

Fönsterrenovering med extra energiglas

Vill man inte lägga hela semestern på att renovera fönster kan man i stället anlita ett företag som är experter på fönsterrenovering i Stockholm. Då får man ett snyggt och hållbart resultat. Ta in kostnadsförslag från några olika firmor och jämför priser. Men tänk på att man även kan använda sig av rot-avdraget när man tar hjälp med fönsterrenovering.

När man tar hjälp av ett företag som är specialiserade på fönsterrenovering kan man även få tips och råd på hur man kan göra sina fönster mer energisnåla. Det kan exempelvis vara genom att montera ett energiglas på fönsterbågens insida eller att montera nya tätningslister, med mera.

23 Feb 2023

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!