Homestaging ett absolut krav i Stockholm

Homestaging är ett måste för dig som ska kränga lägenhet i Sveriges huvudstad Stockholm. Alla andra gör det, och då ska du också göra det. Inreda för att sälja.

Att sälja en lägenhet i Stockholm utan att använda sig av homestaging är inte ett alternativ. Alla andra ser till att lägenheten är i toppskick när de säljer. Och det innebär att det inte finns något utrymme för dig att inte göra det. I alla fall inte om du vill ha ut toppris när lägenheten väl klubbas och budgivningen är över.

Homestagingen bör utföras långt före visningen, redan innan fotograferingen. Det gäller nämligen att locka folk till visningen, och det kommer du inte göra i Stockholm utan riktigt bra mäklarbilder som visar upp en lägenhet med helt rätt design och inredning. Det är inte din smak som ska råda, utan inredarens. Lita på firman du anlitar för homestaging. Är de verksamma i Stockholm vet de vad de håller på med.

Homestaging för alla stadsdelar i Stockholm

Att göra homestaging själv kan vara svårare än det först verkar. I Stockholm handlar det om långt mer än att fluffa kuddar och ställa undan privata fotografier. Varje stadsdel har sin specifika inriktning, och köparna förväntar sig att din lägenhet kommer leva upp till platsen den ligger på. Men kom ihåg att oavsett om det är Östermalm, Kungsholmen eller Södermalm det handlar om så är det hög designgrad som gäller på inredningen. Allt behöver vara uttänkt in i minsta detalj. Även en bohemisk söderlya kräver sin homestaging.

21 May 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!