Hjälp med flyttstädning och bortforsling av skräp i Solna

En flytt är ofta stressig då det är mycket som måste fixas. För att underlätta kan man ta hjälp med flyttstädningen genom att anlita en städfirma i Solna.

En flytt innefattar många olika moment och det blir lätt stressigt och svårt att få tiden att räcka till. För att inte riskera att slarva med flyttstädningen och bli tvungen att städa om kan det vara bättre att överlåta städningen åt en städfirma. Rutavdraget gäller även på flyttstädning så det behöver inte bli kostsamt.

En flyttstädning tar tid och det är inte bara bostaden som ska städas. Även balkong, altan och förråd måste städas. Idag finns det städföretag som även kan hjälpa till med bortforsling av skräp och grovsopor. Det är en bra tjänst för den som passar på att också rensa inför flytten eller som har hela förrådet fullt med skräp.

Hur mycket kostar professionell flyttstädning?

Vid effektiv flyttstädning i Solna städas alla ytskikt från tak till golv. Alla lister, dörrhandtag, strömbrytare och elkontakter rengörs. Även golvbrunnen rensas och väggarna i badrummet torkas fria från kalkavlagringar och smuts. I köket städas alla skåp och vitvaror noggrant. Även bostadens garderober och hyllplan rengörs och alla fönster putsas.

Hur mycket det kostar att ta hjälp med flyttstädningen beror på hur stor bostaden är och hur många rum det är. Också om man har två- eller treglasfönster kan påverka priset. Men priserna kan också variera mellan olika städföretag och det kan därför löna sig att ta in offerter från mer än ett företag.

18 Jun 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!