Hitta en skicklig mäklare som kan Östermalm

Ska ni sälja er bostad på Östermalm? En bostadsförsäljning är en viktig affär och man måste därför välja mäklare med omsorg. Men vad kan man göra för att få ut ett så bra pris som möjligt?

En bostadsförsäljning är en viktig affär eftersom man ofta ska investera vinsten i ett nytt boende. Därför gäller det att försöka få ut så mycket som möjligt vid försäljningen. Främst gäller det att locka rätt intressenter. Därför är valet av mäklare jätteviktigt. Mäklaren måste kunna sitt område väl och även ha ett gediget kundregister med människor som letar efter en bostad på Östermalm. Då ökar chanserna att få ut ett riktigt bra pris. Men det är också viktigt att bostaden presenteras på ett bra sätt. En riktigt bra mäklare kan komma med bra tips och råd på åtgärder som kan maximera bostadens värde.

Det kan vara bra att välja en mäklare med ett stort kundregister

Det bästa brukar vara att anlita en mäklare som anpassar försäljningsstrategin efter bostaden. Men innan detta kan ske måste mäklaren värdera bostaden. De flesta mäklare gör detta kostnadsfritt. Har man en väldigt speciell bostad eller inte vill sälja den på den öppna marknaden finns det även mäklare som kan hjälpa till med detta på Östermalm. Ibland kan mäklaren också själv förslå detta om denne tror att det är det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt. Ofta använder sig mäklaren då av sitt eget kundregister för att hitta rätt köpare. Läs mer om mäklare på denna sajt: mäklare-östermalm.se

27 Mar 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!