Gör en överlåtelsebesiktning i Uppsala innan fastighetsaffären

En grundlig överlåtelsebesiktning säkerställer för både köpare och säljare att alla kort är på bordet. Du hittar duktiga besiktningsmän som genomför en överlåtelsebesiktning i Uppsala.

Med en överlåtelsebesiktning fastställer man fastighetens kvaliteter och brister. Besiktningen hjälper er att på ett tryggt och säkert sätt genomföra er husaffär utan några otrevliga överraskningar efteråt. Ta reda på vart ni kan vända er för att få hjälp med en grundlig och seriös överlåtelsebesiktning i Uppsala. Det är en bra garanti för både köpare och säljare för att fastighetsaffären ska bli så bra som möjligt. Finns det dolda fel i fastigheten – vilket det ofta gör– är det bra att de upptäcks innan man skriver kontrakt så man inte känner sig lurad efter affären. Att köpa hus är något av det största man kan göra i livet, så se till att husköpet blir något spännande och roligt.

Kartlägg alla fel med en överlåtelsebesiktning

Er besiktningsman har behörighet att undersöka allt som rör fastigheten bortsett från el, vatten och avlopp samt mätning av radon och blyhalt i huset. Man kan beställa både en så kallad okulär besiktning, och en teknisk besiktning. Något som kan ställa till problem i ett hus är fukt som kan utvecklas till mögel eller röta. Detta är viktigt att kartlägga i god tid och åtgärda innan husköpet så det inte blir ett större problem längre fram. Mögel är giftigt och kan göra huset obeboeligt om det inte åtgärdas i tidigt skede. När allt är kartlagt och åtgärdat kan ni slutföra affären.

17 Mar 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!