Från ettan till villan

En undersökning har visat att svenskar flyttar i genomsnitt fyra gånger i livet. Ibland mer, ibland mindre. Även om flyttningar är en del av livet så kan en flyttfirma vara till hjälp.

Den första flytten brukar ske när man blir myndig och vill lära sig att leva på egen hand. Man flyttar till en mysig liten etta. Sen blir man förälskad och flyttar in med sin partner. Med tiden kanske ni blir tre och då behöver man ett större hem. En villa som har tillräckligt med plats för barn och en tomt där de kan leka med hunden. Tyvärr kan en separation komma in i bilden, och då flyttar man igen till en etta. Så kan en persons flyttningscirkel se ut under en livstid. Många flyttar för att komma närmare plugget i en annan stad eller helt enkelt för att byta luft och pröva någonting nytt.

Ha tillräckligt med kartonger

Det kan kännas överväldigande att gå igenom alla grejer (och skräp) man samlat på sig under åren. Det blir roligare att packa upp om man från börjat packat kartongerna på ett effektivt sätt. Det finns flyttfirmor som lånar dig kartonger och packmaterial för att din flytt ska bli så smidig som möjligt. Då får du kartongerna i tid från din flyttfirma, så att du kan packa i dina saker och markera dem. Sedan kommer de på flyttdagen och hjälper dig att transportera allt till det nya hemmet. När du packat upp kommer de och hämtar kartongerna så du slipper göra dig av med dem själv.

1 Jun 2021

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!