Företagsmäklare i Stockholm hjälper er till en lyckad affär

Inför en stundande försäljning av ditt företag kan du för att underlätta affären ta hjälp av en företagsmäklare i Stockholm. Du får hjälp med allt det praktiska, inklusive värderingen.

Ju större affär, desto mer komplicerad, eller? Tyvärr är svaret ja. Det blir väldigt uppenbart när man ska sälja sitt företag. Och ju större verksamhet, desto mer finns det förmodligen att ta med i beräkningarna. Lyckligtvis behöver man inte ro hela galären själv. Du hittar duktiga företagsmäklare i Stockholm med många års erfarenhet och kunskap om branschen, och med ett stort nätverk där ni kan hitta potentiella köpare. Under processen hjälper de er med allt från värdering av företaget till rådgivning, och ser till att överlåtelsen sköts på rätt sätt. Nu kan ni lämna över ansvaret till proffsen och fokusera på verksamheten tills affären är avslutad.

Råd och tips från din företagsmäklare

En företagsmäklare fungerar som rådgivare när man funderar på att sälja, men inte har bestämt sig. Den gängse regeln är att man ska sälja innan man känner sig tvungen till det. Man bör också sälja när det går bra för företaget, eftersom färre vill köpa en firma som är på nedgång. Ett annat tips från coachen är att ha alla handlingar tillgängliga för köparen, så att det inte finns några frågetecken när det kommer till de faktiska siffrorna. Korten på bordet, helt enkelt. Många vill även veta hur lång tid det brukar ta att sälja sitt företag, vilket såklart varierar.

11 Mar 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!