Flytta utan stress med flyttfirma i Vasastan

Att flytta är oftast en positiv, men också en stressig upplevelse. Om du tar hjälp av en flyttfirma i Vasastan kan du ser fram emot en flytt med kontroll.

Peter och hans familj ska flytta från sin vackra lägenhet i Vasastan till en nyinköpt villa i en norrort till Stockholm. Allt fokus ligger på den nya bostaden och hur den ska möbleras och inredas. Om fjorton dagar ska lägenheten vara tom och städad, men frågan har kommit lite i skymundan.

Under en middag ställer Peters fru en något obekväm fråga. “Hur ska vi göra med flyttningen?”. Peter lägger sin panna i djupa veck. “Jag tänkte hyra ett släp och flytta alltihop själv, men jag tänkte försöka få hjälp av din bror”.

Flyttfirma i Vasastan – flyttar och städar

“Hur ska det gå till?”, frågar frun med märkbar irritation och fortsätter. “När vi ska flytta är ju min bror på semester i Alperna och tänkte du att jag skulle städa lägenheten?”. Peter börjar nu inse det allvarliga i situationen och beslutar omedelbart att kontakta en firma som erbjuder flytthjälp i Vasastan. Han går ut på nätet och fyller i några uppgifter om lägenhetsstorlek.

En representant från flyttfirman ringer och frågar om de har några möbler som kan vara besvärliga att lyfta, Peter får samtidigt frågan om han möjligen kan vara intresserad av att få flyttstädning utförd. Det är han! Inte minst för att avlasta hustrun. Peter får offert på jobbet, som för övrigt ger rätt till rut-avdrag.

17 Apr 2023

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!