Flytta till Upplands Väsby med hjälp av mäklare

Många åker och tittar på hus i intressanta områden. Men vill man vara lite mera effektiv kan man alltid anlita en mäklare i Upplands Väsby. De kan lätt ta fram fastigheter som passar köparen.

Annika och Bengt letade efter ett hus i Upplands Väsby och kontaktade en mäklare för att få hjälp. Bengt berättade vid första mötet skrattande att hans fru ville flytta dit bara för att Joey Tempest i Europe hade vuxit upp där. Något som Annika tyckte var mer än pinsamt och skrattade generat med.

Mäklaren hade tagit fram sin laptop för att visa de olika objekten som just nu fanns till salu. Hon visade det ena vackra huset efter det andra. De båda måste medge att hon förstått precis vad de var ute efter. Men det var ett som stack ut lite extra.

Mäklare i Upplands Väsby var ett riktigt proffs

Dagen för visningen sken solen och visade huset från sin bästa sida. Det var omöjligt att inte bli stormförtjust. Den välskötta gräsmattan. Den stora altanen. För att inte tala om uthuset och den nya carport som stod utanför.

Inuti var huset inte så nyrenoverat som de hoppats utan krävde en hel del jobb. Men det var något som de gärna tog tag i snarast. Båda kunde föreställa sig barnbarnen leka på gräsmattan och familjen njuta av grilluncher på altanen.

De bestämde sig för att lägga ett bud och dagarna som kom fylldes av budgivning och samtal. Men till sist vann de budgivningen och huset var äntligen deras.

22 Dec 2021

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!