Fastighetsjurist med hela Stockholm som sitt område

En fastighetsjurist i Stockholm behärskar ett brett område som inte bara innefattar fastigheter, bostads- och hyresrätter utan en massa annan juridik som har med mark och boende att göra.

Det räcker inte med sunt förnuft, ett ärligt ansikte och en handskakning när man ska göra fastighets- mark- eller hyresaffärer. Man behöver skriva ner allt som man kommer överens om och det måste följa alla lagar. Oftast behöver man en hel del hjälp för att göra det.

Det kan ju hända att man är helt överens från början, men det där att “vara överens” kan bli lite otydligt om man inte skriver ner det på ett papper. Ord och avsikter kan missförstås och om det sedan blir problem så står ord mot ord och det är inte bra.

En fastighetsjurist har den rätta kunskapen när det gäller juridik

Fastighetsjuridiken är ett område för sig och det är väldigt omfattande. Det kan handla om en hyresvärd som tar ut ockerhyra vid en andrahandsuthyrning, men det kan också handla om miljörätt eller byggjuridik.

Är man insatt i alla regler och lagar som gäller kan man som jurist se till så att det blir rätt från början. Har det blivit fel så kan man få hjälp att rätta till det.

Att anlita en erfaren fastighetsjurist i Stockholm är att förebygga missförstånd och felaktigheter som kan bli väldigt dyrbara. Därför är det alltid bra att ta kontakt på ett så tidigt stadium som möjligt så att man kommer på rätt spår och inte behöver göra om.

18 Jan 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!