En mäklare för Kalix, Kumla eller Klippan

Ska du sälja din lägenhet? Då gäller samma sak, oavsett om du bor i Kalix, Kumla eller Klippan. Du måste hitta en mäklare som är riktigt vass. Till bra pris.

Det spelar ingen roll var du befinner dig. I Bjärred, Bjursås eller Boden. Ödeshög, Ösmo eller Övertorneå. Kalix, Kumla eller Klippan … I storstäderna, såsom Stockholm, är det måhända så att vissa objekt nästan är självsäljande. Men på övriga orter behövs lite mer jobb bakom en bostadsförsäljning. Du behöver hitta en riktigt bra mäklare.

Det första du kanske tänker på är priset. Hur mycket kostar det att anlita mäklaren? Detta är självklart en viktig aspekt. Man vill inte ha en mäklare som tar ut ett hutlöst arvode. Men priset kan till viss del spegla hur bra mäklaren är.

En mäklare som kan sin sak

Hur vet man hur pass bra en mäklare är då? Du behöver ta reda på vilken erfarenhet mäklaren besitter. Dels erfarenhet av att sälja i just din stad och bostadsområde. Att mäklaren har kunskap om det aktuella området är viktigt för de som kommer på visningen. Är de inte från orten, kommer de exempelvis fråga var skolorna i Kumla ligger.

Även mäklarens objektserfarenhet är viktig. Har hen sålt liknande lägenheter som din förut? Om mäklaren till och med har gjort detta i samma område, kanske hen redan har spekulanter som ivrigt väntar på att just din bostad ska säljas. Väg samman mäklarens erfarenhet med priset när du väljer mäklare. Men det måste såklart vara ett rimligt pris. Lycka till! Läs mer om mäklare på den här hemsidan: mäklarekumla.net

17 May 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!