Det lönar sig med mäklare i Vasastan

Vill du ha en så stor chans som möjligt att maxa slutpriset på din bostad? I Vasastan stiger priserna hela tiden, med en mäklare är chansen större att få mer.

Vid försäljning av sin bostad vill man gärna få ut så mycket som möjligt. Men låt inte den tanken ta över och skippa att till exempel anlita en mäklare. För med mäklarens hjälp så får du ett bättre slutpris, och inte bara det, de sköter allt jobb. Hur mycket en mäklare tar i arvode är beroende på vilken byrå man anlitar. Men detta är givetvis något ni går igenom innan ni sluter ett avtal. Om man inte är nöjd med sin mäklare, så får man lov att byta, men man får inte igen pengarna. Med rätt mäklare vid din sida, så går försäljningen av bostaden betydligt enklare än om du ska göra den själv.

Mäklaren har koll på allt

Det är så många olika steg som måste tas innan man säljer sin bostad. Man behöver visa upp den och nå ut till spekulanter. Dessutom behöver man hitta rätt spekulanter som kan tänkas lägga ett bud. Det blir enklare med en mäklare som sköter allt sådant. De sköter även visningen av bostaden och en del tar sig även an privata visningar. Tar man hjälp av mäklare i Vasastan så är de med och skriver kontrakt och sköter annat pappersarbete när bostaden är såld. De ser även till att alla betalningar blir gjorda till dig som säljare.

11 Apr 2022

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!