Anlita en pumpexpert som installerar värmepumpar i Stockholm

Är du trött på höga uppvärmningskostnader så är det dags att titta på energisnåla värmepumpar. Hos en pumpexpert i Stockholm får du råd om vad som passar.

Det finns fortfarande många fritidshus i Stockholmsområdet som värms upp med direktverkande el. Oftast behövs det inte så mycket uppvärmning under den varma årstiden. Vill man kunna använda huset under tidig vår och höst eller under någon vintervecka blir det däremot väldigt dyrt.

Regniga sommardagar kan det dessutom bli kyligt och rått inomhus och man kan behöva uppvärmning. Ett hus som står kallt under vissa perioder tar tid att värma upp och då blir det ofta fukt som sätter sig i textilier och möbler. Många väljer därför att ha en grundvärme på 10 grader året om för att få ett bättre inomhusklimat.

Moderna värmepumpar är idealiska lösningar för fritidshus

När du kontaktar en expert på värmepumpar i Stockholm kan du få hjälp att välja och installera ett energisnålt och miljövänligt alternativ till direktverkande el. En så kallad luft-luftvärmepump är lätt att installera och investeringskostnaden tjänar du in på ett par år. Pumpen ska installeras av certifierad personal och arbetskostnaden berättigar till rotavdrag.

En luft-luftvärmepump kräver inga större förändringar i huset. Det sitter en enhet på utsidan och en enhet som blåser ut varmluft på insidan. En luft-luftpump kan värma upp hela fritidshuset men om det blir riktigt kallt kan du komplettera med en brasa. Fördelen med en värmepump är att den kan användas som airconditioner och kyla ner luften under varma sommardagar.

10 Aug 2023

Mäta Lägenhetsyta Stockholm

I denna blogg diskuteras areamätning och relaterade ämnen, till exempel fastighetsmäkleri, homestyling byggnationer etc, vad man ska tänka på i samband med en flytt och mycket mer. Mycket nöje!